Kanaga 
Holistisch helen

Ben Alink

Geschreven door Ben Alink

Ben Alink

Ik ben Ben Alink. Geboren 8 mei 1962 te Soest.

Oorspronkelijk ben ik bioloog. Ondertussen zit ik al zo'n  30 jaar in de ICT wereld. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus ben ik inmiddels een aantal jaren actief op het vakgebied van hypno- en psychotherapie.  Dit combineer ik met orthomoleculaire geneeskunde en fytotherapie. Terug naar de roots van de bioloog zou je kunnen zeggen. Tenslotte ben ik Reiki Master en beoefen ik EFT (Emotional Freedom Techniques).

Ik heb gemerkt dat de combinatie van alle voorgaande technieken een hele waardevolle gereedschapskist levert om een tussenstation voor mensen te zijn die tegen welke vorm van blokkade dan ook zijn aangelopen. Het maakt het mogelijk om te helpen op zowel geestelijk als fysiek niveau. Deze zijn sterk met elkaar verbonden. Ik ben er van overtuigd dat je alleen kan helpen als je naar dat totaal plaatje kijkt.

Mijn doel is om de mensen om me heen een stap verder te helpen zodat zij weer op eigen kracht verder kunnen. Dat aanreiken wat mensen nodig hebben voor hun persoonlijke groei.

Ik heb praktijk aan huis en woon in Almere.

Mijn Emailadres is Ben@kanaga.nl.

 

 

Categorie: