Kanaga 
Holistisch helen

Spirituele ontwikkeling

Tarot

Geschreven door Ben Alink

Een spirituele benadering van het Tarot.

Het Tarot is een kaartspel dat veel wordt gebruikt om inzicht te krijgen in de dolen op ons levenspad en de keuzemogelijkheden die daar op dit moment aanwezig zijn. Het verheldert de achtergronden die tot onze huidige ervaring hebben geleid en het geeft oplossingen aan om uit eventuele probleemsituaties te komen.

Hoewel het Tarot inzicht geeft in alle aspecten van het leven leer je in de Tarot Training vooral om de kaarten te "lezen" vanuit een spirituele invalshoek. Je leert de betekenis van getallen en hun invloed op de kaarten. Je maakt je vertrouwd met de symboliek en de interpretatie van iedere kaart en je leert verbanden te zien in de verschillende posities van de kaarten binnen een legging. Een onderdeel van dit leerproces is het ontwikkelen van je intuïtie om de kaarten op de juiste wijze te duiden.

Tarot training is een actieve training waarin je, in een ontspannen sfeer al doende leert en ervaring opdoet en je spelenderwijs tot Tarotist(e) ontwikkelt.

De cursus vindt plaats in Zandvoort op dinsdag- of woensdagavond. De cursus kost € 175,- (10 lessen, inclusief cursusboek).