Kanaga 
Holistisch helen

Peter van Zalm

Geschreven door Ben Alink

Peter van Zalm

Ik ben Peter van Zalm, in 1948 geboren in Indonesië en in 1959 naar Nederland gekomen.

Na vele omzwervingen heb ik me in 1990 in Haarlem gevestigd als personal coach en therapeut.

Ik werk vanuit de gedachte dat om gezond en gelukkig te kunnen zijn, de mens streeft naar harmonie in lichaam, ziel en geest. De fysieke -, de spirituele -, en de psychische aspecten van de mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarom is het zinvol om genezing   (terugkeer naar die harmonie) altijd vanuit een holistische visie te benaderen.

Alle aspecten werken op elkaar in, beïnvloeden elkaar ook en dan komt het erop aan om causale verbanden te ontdekken en de oorzaken achter de symptomen te vinden en te helen.

Als de harmonie weer hersteld is, is het zaak om het geleerde te integreren en toepasbaar te maken in het dagelijks leven. Zo wordt ieder probleem een kans om te groeien.

Ik ben gecertificeerd psycho- en hypnotherapeut en energetisch genezer. Ook heb ik me bekwaamd in de orthomoleculaire geneeskunde en de fytotherapie. Deze brede basis geeft me de ruimte om de mens, in al zijn facetten, toch als een eenheid te helpen helen.

Ik ben gehuwd. Mijn vrouw, Jennifer, is energetisch genezer en personal-coach en wanneer dat nodig is bundelen wij onze krachten voor een optimaal resultaat.

Mijn Emailadres is Peter@kanaga.nl.

 

 

Categorie: